Parkering

 

Vi henstiller til, at parkering så vidt muligt foregår ved startområdet i Lyngby. Desuden opfordrer vi alle til at overholde almindeligt gældende regler for parkering. Ulovlig parkering udløser som bekendt en parkeringsafgift, hvis det registreres af P-vagter.

Det er her muligt at benytte parkeringspladsen ved Kanalvej  - men bemærk at antallet af parkeringspladser på Kanalvej er stærkt reduceret i forhold til foregående år grundet byggeri.

Fra kl. 9-13 er Kanalvej lukket, og parkeringspladsen udfor er ikke tilgængelig i dette tidsrum.

P-kælderen under Lyngby Storcenter kan benyttes fra Toftebæksvej indtil kl. 11.15, hvorefter den spærres til kl. 14.00. Benyt i stedet ind-og udkørslen ved Klampenborgvej, som vil være åben hele søndagen (undtagen lige op til start kl. 11:00 og 15 minutter frem).

Lyngby Kulturhus kan også benyttes. Se desuden parkeringskort på: http://www.ltk.dk.

For yderligere information om Lyngby Storcenters P-kælder, se mere her: Parkering.
Bemærk at der også er parkeringsmuligheder under Lyngby Kulturhus, Magasin og Johannes Fog (mange af disse pladser er betalings-p-pladser). 

Ved mål vil parkering være mulig ved Nærum Gymnasium, som er ca. 1 km fra Rundforbi Stadion.

Bemærk at ulovlig parkering i området omkring Rundforbi Stadion kan udløse en P-afgift. Vi henstiller, at man ikke parkerer på de parkeringspladser, der er forbeholdt beboerne i bebyggelserne Rundforbiparken og Egebækparken samt hos ejerforeningen Egebækhøj lige over for Rundforbihallen (Egebækvej 132-215).

Vi henstiller til, at der ikke parkeres ulovligt, da det kan vanskeliggøre buskørslen fra stadion.

På løbsdagen er der politi, som vil afspærre indkørsel fra Rundforbivej til Egebækvej.

Busparkering:
Hvis en løbeklub ankommer i bus, er der mulighed for reservation af parkeringsplads ved Nærum Gymnasium. Dette skal meddeles på forhånd på mail til eriklunddk@gmail.com.